Hoe herkent u kwaliteitsverschillen van ramen en deuren?Wanneer u beslist om uw oude ramen en deuren te vervangen door PVC ramen en deuren dan wilt u natuurlijk topkwaliteit. Niet alle PVC ramen en deuren beantwoorden immers aan dezelfde hoge kwaliteitsnormen. De isolatie, duurzaamheid en het design kan enorm verschillen. Met deze handige tips leert u het kaf van het koren te scheiden.

Kwaliteit herkennen aan de kleuren

Moderne en hoogwaardige PVC ramen en deuren zijn vandaag in niets meer te vergelijken met de PVC ramen en deuren van tien jaar geleden. Een kwalitatief PVC-raam ziet er allesbehalve kunstmatig uit. Een rijk kleurenpallet maakt het verschil. Onze specialisten hebben een brede waaier aan producten samengesteld die weinig onderhoud vergen.

Strak en stijlvol

PVC ramen en deuren van topkwaliteit zien altijd strak en stijlvol uit. Je kunt ze qua uiterlijk moeilijk onderscheiden van houten ramen en deuren. Bovendien zijn de profielen verrassend fijn en stralen ze pure elegantie uit.

Prestatie

Kwalitatieve PVC-ramen en deuren stralen klasse uit zonder daarom aan thermische performantie in te boeten. Bij ons gaan stijl en isolatie hand in hand zonder daarbij de esthetiek te verwaarlozen. Door onder meer gebruik te maken van continue glasvezels en thermische versterkingen van staalkabels in PVC hardschuim wordt er ge├»soleerd binnen het systeem zelf.

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Bent u toe aan nieuwe, kwaliteitsvolle ramen of deuren? Bekijk dan hier ons assortiment.

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Bent u toe aan nieuwe, kwaliteitsvolle ramen of deuren?

Contacteer ons

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business