Welke kleur heeft een positieve impact op uw woonstijl?Iedere kleur heeft een psychologisch effect op uw gemoedstoestand en interieur. Al denkt u van niet, let er dan maar eens op hoe u zich voelt in een witte kamer in vergelijking met een rode kamer. Elke tint heeft dan weer een andere invloed op de sfeer en uitstraling van uw woonomgeving. 

  • Blauw straalt veiligheid uit en doet ontspannen. Door te experimenteren met verschillende texturen kan u het spannender maken. In een donkere tint is blauw erg betrouwbaar voor effen muren bijvoorbeeld.

  • Groen brengt u terug naar de basis. Het brengt rust en straalt duurzaamheid uit. Combineer het met lichtgrijs en er ontstaat een harmonische speling van ruimtes.

  • Bruin doet onmiddellijk denken aan een woning waar warmte en gezelligheid centraal staan. Het straalt iets natuurlijks uit en de tint is makkelijk combineerbaar in een eigentijdse woning. 

  • Geel maakt instant gelukkig. Al kiest u maar voor één muur in deze kleur te schilderen of behangen; het effect is zichtbaar en plots is de lente in zicht. Geel is gedurfd, maar kan een ruimte een open en lichte uitstraling geven. Toch niet zo'n fan van deze kleur? Ook een modieus decoratiestuk kan werken om dit effect te creëren.

  • Grijs. Wie zei dat grijs saai oogt heeft nog nooit de mogelijkheden met deze kleur verkend. Speel op safe door tinten tussen wit en zwart te gebruiken. Ook in deze kleur heb je koele en warme tinten.

  • Roze straalt vrouwelijkheid en zachtheid uit. In het voorjaar doet koraalroze het goed, deze kleur leunt dan weer sterk aan bij rood (de kleur van passie). Het geeft niet alleen een warm maar ook intiem effect.

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Bent u toe aan nieuwe, kwaliteitsvolle ramen of deuren?

Contacteer ons

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business