Raambekleding voor de woonkamerBent u op zoek naar raambekleding voor uw woonkamer? Dan kan u wat inspiratie gebruiken. De woonkamer is de plaats waar we het meeste tijd doorbrengen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u graag een goede keuze maakt qua raambekleding. Windex zette voor u de populairste raamdecoratie op een rij.

In de woonkamer wilt u graag de inkijk van buiten naar binnen tegengaan en daarbij wat lichtinval mee reguleren. Natuurlijk moet het ook mooi ogen en passen bij uw interieur.

Houten jaloezieen

Met houten jaloezieen houdt u makkelijk hinderlijk licht uit de woonkamer. U kan de lamellen kantelen om het buiten te houden. Ook kan u juist het daglicht in huis laten door de lamellen open te laten staan.

Duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen zijn een echte eyecatcher. Het voordeel van een duo rolgordijn in vergelijking met een standaard rolgordijn is dat u makkelijk zelf de hoeveelheid licht kan bepalen die in huis valt. U kan ook de inkijk in uw woonkamer bepalen. Bij een normaal rolgordijn heeft u één universele stof die u omhoog of omlaag beweegt om de hoeveelheid licht in huis te veranderen. Dit is echter niet het geval bij duo rolgordijn. Met deze gordijnen kan u het gordijn naar beneden laten en hoeft u alleen de stofbanen langs elkaar te bewegen om het raam te verduisteren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn er in een heleboel stofsoorten. Denk maar aan vitrage en verduisterende stof. De gekozen stof bepaalt grotendeels de sfeer in uw woonkamer. Vitrage stoffen zorgen voor een heldere lichtinval in vergelijking met overgordijnen en semi transparante stof die het daglicht filteren en slechts beperkt doorlaten. Het grootste voordeel van dit soort gordijnen is dat deze ook top down bottom up kunnen worden bediend. Met andere woorden: zo houdt u de inkijk in huis tegen maar komt er nog steeds licht binnen aan de bovenkant.

Houten shutters

Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes, waarbij een brede lamel meer licht binnenlaat. De kleurkeuze van houten shutters heeft ook invloed op de hoeveelheid licht dat binnenkomt. Een donkere kleur laat minder licht binnen in de huiskamer. U kan ook de boven en onderzijde van de shutter afzonderlijk van elkaar open of dicht doen, waardoor u inkijk tegen gaat en er wel licht naar binnen valt.

Plisse gordijnen

Het grote voordeel van plissés en duette is het top down bottom up systeem. Deze kan u dus in het middengedeelte van het raam hangen. Verder behoud de ruimte voldoende licht.

Vitrage gordijnen

Ook wel 'voile gordijnen' genoemd, zijn gordijnen met een vrij dunne, doorschijnende stof. Hiermee kan u veel daglicht in de woonkamer binnenkrijgen, maar wordt hinderlijk licht wel gefilterd. Het zicht naar buiten blijft behouden

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Bent u toe aan nieuwe, kwaliteitsvolle ramen of deuren?

Contacteer ons

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business