Zo kiest u het juiste materiaal voor uw deurenWist u dat wanneer er aan uw deur wordt aangebeld, de bezoeker gemiddeld twee minuten naar uw voordeur kijkt? Daarom is het belangrijk aandacht te besteden aan het uitzicht ervan. Laat die keuzestress maar wegebben, Windex somde voor u alvast de meest voorkomende deurmaterialen op.

Gaat u voor een goedkope binnendeur, dan kiest u meestal een deur van MDF of PVC. Om te besparen kan u een deur met een grondlaag kopen en deze verven in een persoonlijke tint.

Houten deuren

Houten deuren dragen sterk bij tot het wooncomfort. Hout voelt altijd aangenaam warm aan en heeft een hoge natuurlijke isolatiewaarde. Dit buitenschrijnwerk is ook brandveilig: omdat het hout eerst verkoolt, wordt het inbrandproces vertraagt.

Aluminium deuren

Aluminium is door zijn samenstelling een echt topproduct in de bouwwereld. Afhankelijk van de bouwstijl van uw woning kan een aluminium voordeur heel strak zijn, of net erg uitgesproken. Ook zijn de voordeuren gewoonlijk beschikbaar in elke denkbare kleur op de RAL-waaier, in matte of glanzende uitvoering en met of zonder krasvaste Coatex-structuur.

Kunststof deuren (PVC)

Welk type deur u ook zoekt, in iedere prijsklasse is wel een deur te vinden die perfect in uw interieur past. Kunststof deuren hebben een erg duurzame waarde, isoleert perfect, is onderhoudsarm en uitstekend recycleerbaar.

Glazen deuren

Door de moderne uitstraling en vele toepassingsmogelijkheden gelden glazen deuren als stijlvolle binnen-, buiten-, of schuifdeuren. Een deur die gedeeltelijk of geheel uit glas bestaat geeft een ruimtelijk effect en is tijdloos. Bekijk wel altijd de veiligheidsgraad van het glas voor uw aankoop.

Alle raamdecoratie van Windex wordt in Belgiƫ vervaardigd. Hiermee zijn we uniek. U kan rekenen op hoogwaardige materialen die door toegewijde, ervaren werknemers omgezet worden in uw ideale raamdecoratie.

Wij somden hier voor u nog even de voordelen op van deuren gemaakt uit verschillend materiaal. Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Bent u toe aan nieuwe, kwaliteitsvolle ramen of deuren?

Contacteer ons

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business