Windex: duurzame ramen en deuren die bijdragen aan een groenere toekomst.


Als je op zoek bent naar hoogwaardige ramen en deuren die niet alleen duurzaam en ecologisch zijn, maar ook een mooie uitstraling hebben, dan is Windex het bedrijf voor jou. Wij zijn er trots op dat we ramen en deuren produceren die niet alleen jouw woning de uitstraling geven die het verdient, maar die ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Duurzaamheid staat voorop

Bij Windex staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij produceren ramen en deuren die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die een lange levensduur hebben. Zo hoef je niet om de paar jaar nieuwe ramen en deuren aan te schaffen, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook beter voor het milieu.

Bovendien dragen onze ramen en deuren bij aan een betere isolatie van jouw woning. Dit betekent dat je minder energie verbruikt om je woning te verwarmen, wat zowel goed is voor het milieu als voor jouw portemonnee.

Ecologische productieprocessen

Niet alleen de producten van Windex zijn duurzaam, ook onze productieprocessen zijn ecologisch verantwoord. Wij streven ernaar om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden en maken gebruik van duurzame energiebronnen. Daarnaast werken we met leveranciers die dezelfde duurzame waarden delen als wij.

Een breed assortiment aan ramen en deuren

Bij Windex bieden we een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren. Onze ramen zijn verkrijgbaar in elk materiaal, zoals aluminium, kunststof, hout of een combinatie van kunststof en aluminium. Houten ramen zorgen bijvoorbeeld voor een natuurlijke en authentieke uitstraling, terwijl aluminium ramen licht en slank zijn maar toch robuust.

Ook bieden we deuren en schuifdeuren aan van verschillende materialen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een aluminium deur met inbraakwerend beslag of een houten deur met maatwerk in schrijnwerk, bij Windex vind je het allemaal.

Een professionele aanpak

Wij onderscheiden ons op de markt door een professionele aanpak en een hoog niveau van kwaliteitswerk. Als onafhankelijke multi-merkdealer bieden we neutraal advies met know-how en garanderen we verregaande service- en productgarantie. Bovendien hebben we een no-nonsense aanpak gebaseerd op vijf pijlers: directe en snelle communicatie, gebruik van producten van topkwaliteit, onafhankelijke multi-merk dealer voor neutraal advies, scherpe prijzen en verregaande service- en productgarantie.

Bezoek onze showroom

Ben je benieuwd naar ons assortiment en onze realisaties? Bezoek dan onze showroom en vraag gerust naar een prijsofferte. Ons team staat klaar om jou te helpen bij het vinden van de beste optie voor jouw woning.

Contactinformatie

Ons bedrijf Windex Ramen en Deuren is gevestigd op Reistraat 4 in Lanaken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of per e-mail via  noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be. 

Bij Windex geloven we dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Onze ramen en deuren zijn niet alleen mooi en functioneel, maar dragen ook bij aan een groenere toekomst. Neem daarom gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw droomwoning kunnen realiseren.

Contact | Windex Lanaken

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

ONTDEK MEER

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business