Totaalprojecten met Windex: advies voor de perfecte gevelrenovatie, inclusief ramen en deuren.


Wil je je woning een nieuwe look geven en tegelijkertijd je energiefactuur verlagen? Dan is een totaalproject met Windex de perfecte oplossing. Bij Windex kun je terecht voor professioneel advies en hoogwaardige materialen voor de perfecte gevelrenovatie, inclusief ramen en deuren.

Totaalprojecten op maat

Bij Windex begrijpen we dat elke woning uniek is. Daarom bieden wij totaalprojecten op maat aan. Onze ervaren adviseurs komen graag bij je langs om je wensen te bespreken en je te adviseren over de mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar houten ramen met een warme uitstraling, aluminium ramen met een slank design of kunststof ramen die weinig onderhoud vergen, wij hebben voor elk wat wils.

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en onze vakmensen leveren vakmanschap van de hoogste kwaliteit. Bij Windex zijn we trots op onze no-nonsense aanpak, waarbij we staan voor kwaliteit zonder compromissen. Onze ramen en deuren worden geproduceerd en geplaatst met oog voor detail en met verregaande service- en productgarantie.

Gevelrenovatie op niveau

Een gevelrenovatie met Windex is meer dan alleen het vervangen van ramen en deuren. Wij bieden totaalprojecten waarbij we zorgen voor een zorgeloze realisatie van gevels, metselwerken, blauwe steen leggen, invoegen en meer. Wij nemen het hele proces uit handen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Advies op maat

Wij begrijpen dat een gevelrenovatie een grote investering kan zijn, daarom staan onze adviseurs voor je klaar om je te begeleiden in het proces. Bij Windex bieden we professioneel advies op maat. Onze ervaren adviseurs hebben de know-how om je te adviseren over materialen, kleuren en stijlen die het beste passen bij jouw woning.

Showroom en realisaties

Wil je onze ramen en deuren eens van dichtbij bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier vind je ons volledige assortiment en kunnen onze adviseurs je persoonlijk adviseren. Daarnaast kun je een kijkje nemen bij onze realisaties om een idee te krijgen van de mogelijkheden.

Contact

Heb je nog vragen over onze totaalprojecten of wil je graag een offerte op maat? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of stuur een e-mail naar één van onze adviseurs: teun.sleijpen@windowexpert.be, noel.gijsen@windowexpert.be of tim.vroemen@windowexpert.be.

Wij bij Windex zijn er klaar voor om je te begeleiden in de perfecte gevelrenovatie met ramen en deuren op maat. Maak snel een afspraak voor advies op maat en wij zorgen voor de rest.

Contact | Windex Lanaken

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

ONTDEK MEER

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business