Van schuifdeuren tot dakramen: ontdek de verschillende diensten en producten van Windex.


Ben je op zoek naar hoogwaardige ramen en deuren voor jouw droomwoning? Dan moet je bij Windex zijn! Als expert in de productie en plaatsing van duurzame ramen en deuren, neemt Windex geen genoegen met compromissen als het op kwaliteit aankomt. Het bedrijf onderscheidt zich van de rest door een professionele aanpak en een hoog niveau van kwaliteitswerk te bieden.

Windex is een onafhankelijke multi-merkdealer die neutraal advies biedt met veel know-how. Bovendien garandeert het bedrijf verregaande service- en productgarantie. Bij Windex hanteren ze een no-nonsense aanpak gebaseerd op vijf pijlers:

  1. Directe en snelle communicatie
  2. Gebruik van producten van topkwaliteit
  3. Onafhankelijke multi-merk dealer voor neutraal advies
  4. Scherpe prijzen
  5. Verregaande service- en productgarantie

Windex biedt een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren. Een vertegenwoordiger van Windex met de nodige know-how kan jou helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw woning. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten en producten die Windex aanbiedt:

Op maat gemaakte ramen en deuren

Windex produceert op maat gemaakte ramen en deuren van absolute topkwaliteit, die de look van jouw woning bepalen en zorgen voor isolatie om te besparen op je energiefactuur. Ramen kunnen gemaakt worden van elk materiaal zoals aluminium, kunststof, hout of combinatie kunststof/aluminium.

Houten ramen

Houten ramen hebben een natuurlijke, warme en authentieke uitstraling met uitstekende warmte- en geluidsisolatie, hoge duurzaamheid en inbraakwerend beslag. Ze zijn beschikbaar in verschillende houtsoorten en kleuren.

Aluminium ramen

Aluminium ramen hebben thermische onderbrekingen voor warmte- en geluidsisolatie. Ze zijn krasbestendig door structuurlak, beschikbaar in alle RAL-kleuren, inbraakwerend en licht en slank maar robuust.

Kunststof ramen

Kunststof ramen bieden ongeƫvenaard comfort en hoge isolatiewaarden. Ze zijn kleur- en vormvast, beschikbaar in verschillende stijlen van modern tot klassiek en hebben geen onderhoud nodig.

Deuren en schuifdeuren

Windex biedt deuren en schuifdeuren van aluminium, hout of kunststof met inbraakwerend beslag. Ze zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maatwerk in schrijnwerk. Verkrijgbaar in verschillende hoogwaardige houtsoorten en kleuren.

Poorten

Voor elke bouwstijl biedt Windex poorten met vingerklembeveiliging, grotere doorrijbreedte, uitbreidingsopties, energiebesparing en comfort. Bovendien biedt Windex binnen 24/7 service ter plaatse.

Totaalprojecten

Windex biedt ook totaalprojecten, waarbij je met zorgeloze realisatie van gevels, metselwerken, blauwe steen leggen, invoegen en meer kunt rekenen op de expertise van Windex.

Dakkapel renovatie

Heb je een bestaande dakkapel die je wilt renoveren? Windex geeft jouw dakkapel een tweede leven.

Andere services

Windex heeft ook andere services, zoals Screenlines, screens, vliegenramen en horren, schuifvliegenramen, pliceƩs, verluchtingsroosters, rolluiken (inbouw en opbouw), en raamdeco Splendid.

Bezoek onze showroom en bekijk onze realisaties

Je bent altijd welkom in de showroom van Windex. Hier kun je onze realisaties bekijken en inspiratie opdoen. Via onze Google My Business-pagina kun je onze openingstijden vinden.

Vraag jouw prijsofferte aan

Bij Windex kun je altijd een prijsofferte aanvragen voor de verschillende diensten en producten die wij aanbieden. Twijfel dus niet en neem contact met ons op via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of per e-mail. Je kunt Teun Sleijpen, Noel Gijsen en Tim Vroemen apart benaderen via hun e-mailadressen  noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be.

Bij Windex staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze experts geven je graag advies op maat en helpen je bij het maken van de beste keuze. Bovendien garanderen wij verregaande service- en productgarantie. Klaar om te ontdekken wat Windex voor jou kan betekenen? Contacteer ons vandaag nog!

Let op: de beschreven diensten en producten zijn beschikbaar tot en met 2023.

Contact | Windex Lanaken

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

ONTDEK MEER

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business