Windex: de expert in op maat gemaakte ramen en deuren van absolute topkwaliteit.


Als je op zoek bent naar hoogwaardige ramen en deuren van topkwaliteit, dan is Windex de perfecte keuze voor jou. Bij Windex bieden we op maat gemaakte ramen en deuren die niet alleen de uitstraling van jouw woning bepalen, maar ook zorgen voor uitstekende isolatie om te besparen op jouw energiefactuur. Als onafhankelijke multi-merkdealer bieden we neutraal advies met know-how en garanderen we verregaande service- en productgarantie.

Onze diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van hoogwaardige ramen en deuren van verschillende materialen, zoals aluminium, kunststof, hout of een combinatie van kunststof/aluminium. Bij ons heb je de keuze uit een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren, en onze vertegenwoordigers met de nodige know-how kunnen je helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw woning.

Naast ramen en deuren bieden wij ook andere diensten zoals het produceren van deuren en schuifdeuren van aluminium, hout of kunststof, en poorten voor iedere bouwstijl. Ook bieden wij totaalprojecten aan met zorgeloze realisatie van gevels, metselwerken, blauwe steen leggen, invoegen en meer. Onze service omvat ook de renovatie van dakkapellen en het installeren van verschillende soorten raamdecoratie zoals Screenlines, screens, vliegenramen en horren, schuifvliegenramen, plice├ęs, verluchtingsroosters, rolluiken (inbouw en opbouw).

Kwaliteit zonder compromissen

Bij Windex staan we voor kwaliteit zonder compromissen. Onze no-nonsense aanpak is gebaseerd op vijf pijlers: directe en snelle communicatie, gebruik van producten van topkwaliteit, onafhankelijke multi-merk dealer voor neutraal advies, scherpe prijzen en verregaande service- en productgarantie. Wij garanderen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en we stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Bezoek onze showroom en bekijk onze realisaties

Wil je onze producten graag in het echt zien en inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom op Reistraat 4 in Lanaken en bekijk onze realisaties. Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw woning en om al jouw vragen te beantwoorden.

Contact

Wil je graag meer informatie of een prijsofferte aanvragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of stuur een e-mail naar info@windowexpert.be. Ons team bestaat uit Teun Sleijpen, Noel Gijsen en Tim Vroemen, die je respectievelijk kunt bereiken via hun e-mailadressen teun.sleijpen@windowexpert.be, noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be.

Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op verschillende tijden, die je kunt vinden op onze Google My Business-pagina.

Windex: de expert in op maat gemaakte ramen en deuren van absolute topkwaliteit biedt kwaliteitsproducten en -diensten aan tegen scherpe prijzen. Contacteer ons vandaag nog om een offerte aan te vragen of bezoek onze showroom in Lanaken om onze producten in het echt te zien.

Contact | Windex Lanaken

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

ONTDEK MEER

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business