Windex: de ideale partner voor totaalrenovaties, waarin ramen en deuren een essentiële rol spelen.


Als het gaat om totaalrenovaties, dan spelen ramen en deuren een belangrijke rol. Je wilt tenslotte niet alleen een woning die er mooi uitziet, maar ook een woning die geïsoleerd is en die voldoet aan alle moderne eisen. En dat is precies waar Windex, het toonaangevende bedrijf in de productie en plaatsing van hoogwaardige ramen en deuren, in beeld komt. Windex is de ideale partner voor jouw totaalrenovatieproject.

Waarom Windex?

Waarom zou je voor Windex kiezen als partner voor jouw totaalrenovatieproject? Ten eerste staat het bedrijf voor kwaliteit zonder compromissen. Windex onderscheidt zich op de markt door een professionele aanpak en een hoog niveau van kwaliteitswerk. Als onafhankelijke multi-merkdealer bieden ze neutraal advies met know-how en garanderen ze verregaande service- en productgarantie.

Daarnaast heeft Windex een no-nonsense aanpak gebaseerd op vijf pijlers:

 1. Directe en snelle communicatie
 2. Gebruik van producten van topkwaliteit
 3. Onafhankelijke multi-merk dealer voor neutraal advies
 4. Scherpe prijzen
 5. Verregaande service- en productgarantie

Dit betekent dat je met Windex niet alleen zal samenwerken met professionals die weten wat ze doen, maar dat je ook kan rekenen op uitstekende service en productgarantie.

Diensten aangeboden door Windex

Windex biedt een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten aangeboden door Windex:

 • Op maat gemaakte ramen en deuren van absolute topkwaliteit die de look van uw woning bepalen en zorgen voor isolatie om te besparen op uw energiefactuur.
 • Ramen van elk materiaal zoals aluminium, kunststof, hout of combinatie kunststof/aluminium.
 • Houten ramen met natuurlijke, warme en authentieke uitstraling, uitstekende warmte- en geluidsisolatie, hoge duurzaamheid, inbraakwerend beslag en beschikbaar in verschillende houtsoorten en kleuren.
 • Aluminium ramen met thermische onderbrekingen voor warmte- en geluidsisolatie, krasbestendig door structuurlak, beschikbaar in alle RAL-kleuren, inbraakwerend en licht en slank maar robuust.
 • Kunststof ramen met ongeëvenaard comfort, hoge isolatiewaarden, kleur- en vormvast, beschikbaar in verschillende stijlen van modern tot klassiek en geen onderhoud nodig.
 • Deuren en schuifdeuren van aluminium, hout of kunststof met inbraakwerend beslag, verschillende stijlen mogelijk, maatwerk in schrijnwerk en beschikbaar in verschillende hoogwaardige houtsoorten en kleuren.
 • Poorten voor iedere bouwstijl met vingerklembeveiliging, grotere doorrijbreedte, uitbreidingsopties, energiebesparend en comfort, en binnen 24/7 service ter plaatse.
 • Totaalprojecten met zorgeloze realisatie van gevels, metselwerken, blauwe steen leggen, invoegen en meer.
 • Dakkapel renovatie om je bestaande dakkapel een tweede leven te geven.
 • Andere services zoals Screenlines, screens, vliegenramen en horren, schuifvliegenramen, pliceés, verluchtingsroosters, rolluiken (inbouw en opbouw), en raamdeco Splendid.

Dus of je nu op zoek bent naar nieuwe ramen en deuren, de renovatie van een bestaande dakkapel, poorten voor je woning of totaalprojecten voor je gevels, Windex heeft jouw oplossing.

Bezoek onze showroom en realisaties

Wil je meer weten over de diensten die Windex aanbiedt? Bezoek dan zeker onze showroom en bekijk onze realisaties. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03. Je kan ook terecht op onze Google My Business-pagina voor meer informatie over onze openingstijden. Ons team bestaat uit Teun Sleijpen, Noel Gijsen en Tim Vroemen, die je respectievelijk kunt bereiken via hun e-mailadressen teun.sleijpen@windowexpert.be, noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be.

Wil je de beste ramen en deuren voor jouw totaalrenovatieproject en de beste service krijgen die er is? Dan is Windex, de ideale partner voor totaalrenovaties, waarin ramen en deuren een essentiële rol spelen, de beste optie voor jou. Neem gerust contact met ons op om jouw project te bespreken.

Contact | Windex Lanaken

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

ONTDEK MEER

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business