Windex: onafhankelijke multi-merkdealer voor neutraal en professioneel advies


Als je op zoek bent naar hoogwaardige ramen en deuren voor jouw droomwoning, dan is Windex het bedrijf waar je naar op zoek bent. Als onafhankelijke multi-merkdealer biedt Windex neutraal advies met knowhow en garandeert het een verregaande service- en productgarantie.

Kwaliteit zonder compromissen

Windex onderscheidt zich op de markt door een professionele aanpak en een hoog niveau van kwaliteitswerk. Het bedrijf biedt een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren, en een vertegenwoordiger van Windex met de nodige know-how kan jou helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw woning.

Diensten aangeboden door Windex

Windex biedt op maat gemaakte ramen en deuren van absolute topkwaliteit. Ze produceren en plaatsen ramen van elk materiaal, zoals aluminium, kunststof, hout of een combinatie van kunststof en aluminium. Houten ramen hebben bijvoorbeeld een natuurlijke, warme en authentieke uitstraling, uitstekende warmte- en geluidsisolatie, hoge duurzaamheid en zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en kleuren. Aluminium ramen hebben thermische onderbrekingen voor warmte- en geluidsisolatie, zijn krasbestendig door structuurlak, beschikbaar in alle RAL-kleuren, inbraakwerend en licht en slank maar robuust. Kunststof ramen bieden ongeƫvenaard comfort, hoge isolatiewaarden, kleur- en vormvastheid, zijn beschikbaar in verschillende stijlen en hebben geen onderhoud nodig.

Naast ramen biedt Windex ook deuren en schuifdeuren van aluminium, hout of kunststof aan met inbraakwerend beslag en verschillende stijlopties. Andere diensten die worden aangeboden zijn poorten voor iedere bouwstijl, totaalprojecten voor gevels, metselwerken, blauwe steen leggen en meer, dakkapel renovatie om uw bestaande dakkapel een tweede leven te geven, en andere services zoals Screenlines, screens, vliegenramen en horren, schuifvliegenramen, pliceƩs, verluchtingsroosters, rolluiken (inbouw en opbouw), en raamdeco Splendid.

Onafhankelijk en professioneel advies

Windex is een onafhankelijke multi-merkdealer die neutraal advies biedt met knowhow. Het bedrijf staat voor directe en snelle communicatie, het gebruik van producten van topkwaliteit, scherpe prijzen en verregaande service- en productgarantie. Het bedrijf biedt een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren, en een vertegenwoordiger van Windex kan u helpen bij het kiezen van de beste optie voor uw woning.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer weten over Windex Ramen en Deuren en onze diensten? Bezoek onze showroom, bekijk onze realisaties en vraag uw prijsofferte aan. Ons bedrijf is gevestigd op Reistraat 4 in Lanaken en we zijn geopend van maandag tot en met zaterdag op verschillende tijden. Neem contact met ons op via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of via e-mail: teun.sleijpen@windowexpert.be, noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be.

Contact

Contact | Windex Lanaken

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

ONTDEK MEER

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business