Windex: jouw partner voor dakrenovaties en dakkapel renovaties


Als je zoekt naar hoogwaardige dakrenovaties en dakkapel renovaties, zoek dan niet verder dan Windex Ramen en Deuren. Met ons team van ervaren professionals, bieden wij een breed scala aan diensten om jouw droomhuis te realiseren. Onze no-nonsense aanpak is gebaseerd op vijf pijlers: directe en snelle communicatie, gebruik van producten van topkwaliteit, onafhankelijke multi-merk dealer voor neutraal advies, scherpe prijzen en verregaande service- en productgarantie.

Dakrenovaties

Bij Windex Ramen en Deuren zijn we gespecialiseerd in dakrenovaties van alle soorten en maten. Of je nu op zoek bent naar een volledige dakrenovatie of alleen een reparatie, ons team staat klaar om je te helpen. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en jouw wensen. Onze producten zijn van absolute topkwaliteit en zorgen voor isolatie om te besparen op jouw energiefactuur.

Dakkapel renovaties

Wij begrijpen dat het renoveren van jouw dakkapel een belangrijke investering is voor jouw huis. Daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget en jouw wensen. Met onze expertise en uitgebreide kennis, zorgen wij ervoor dat jouw dakkapel renovatie soepel verloopt en aan jouw eisen voldoet.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten zoals op maat gemaakte ramen en deuren van absolute topkwaliteit, op maat gemaakte poorten voor iedere bouwstijl, totaalprojecten voor gevels, metselwerken, blauwe steen leggen, invoegen en meer.

Bezoek onze showroom

Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd naar onze producten? Bezoek dan onze showroom en bekijk onze realisaties. Onze vertegenwoordiger van Windex met de nodige know-how kan jou helpen bij het kiezen van de beste optie voor jouw woning. Vraag dan meteen een prijsofferte aan.

Contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Ons team staat klaar om je te helpen. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of stuur een e-mail naar Teun Sleijpen, Noel Gijsen en Tim Vroemen via hun e-mailadressen teun.sleijpen@windowexpert.be, noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be. Bezoek onze Google My Business-pagina voor meer informatie.

 

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business