Ontdek de scherpe prijzen en verregaande service van Windex ramen en deuren.


Bij Windex Ramen en Deuren begrijpen we dat het kiezen van de juiste ramen en deuren voor je woning een belangrijke investering is. Daarom bieden wij hoogwaardige producten en diensten aan voor scherpe prijzen en verregaande service. Ons bedrijf is trots op zijn professionele en no-nonsense aanpak die gebaseerd is op vijf pijlers: directe en snelle communicatie, producten van topkwaliteit, onafhankelijk advies, scherpe prijzen en verregaande service- en productgarantie.

Scherpe prijzen voor ramen en deuren

Als onafhankelijke multi-merkdealer bieden wij een breed scala aan materiaalkeuzes en stijlen voor ramen en deuren. Of het nu gaat om aluminium, kunststof, hout of een combinatie hiervan, bij Windex Ramen en Deuren vind je altijd de juiste optie binnen je budget. We bieden ook verschillende soorten deuren, schuifdeuren en poorten aan, met inbraakwerend beslag en maatwerkopties.

Verregaande service voor jouw ramen en deuren

Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de plaatsing van de ramen en deuren, bieden wij verregaande service aan. Onze specialisten hebben dan ook veel kennis en ervaring op het gebied van isolatie, veiligheid en design. Wij zorgen voor een tijdige levering en professionele installatie van je ramen en deuren, met minimale hinder voor jou. Ook na de installatie staan wij voor je klaar met 24/7 service ter plaatse en een productgarantie.

Bezoek onze showroom en ontdek alle mogelijkheden

Om de scherpe prijzen en verregaande service van Windex Ramen en Deuren zelf te ontdekken, nodigen wij je graag uit om onze showroom te bezoeken. Hier kan je verschillende stijlen en materialen bekijken en inspiratie opdoen voor je eigen woning. Ons team van specialisten staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie.

Contacteer ons voor meer informatie

Wil je meer informatie over onze diensten en producten en over hoe wij je kunnen helpen bij het verbeteren van je woning? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer +32 (0) 89 70 48 03 of per e-mail. Ons team van specialisten, bestaande uit Teun Sleijpen, Noel Gijsen en Tim Vroemen, staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Je kan ons ook bereiken via hun e-mailadressen teun.sleijpen@windowexpert.be, noel.gijsen@windowexpert.be en tim.vroemen@windowexpert.be.

Ontdek de scherpe prijzen en verregaande service van Windex Ramen en Deuren vandaag nog en geef je woning de upgrade die het verdient!

 

Contact | Windex Lanaken

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden. Windex ramen en deuren staat voor kwaliteit zonder compromissen.

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business