Woontrend van 2021: kies stalen deurenStalen deuren zijn dit jaar onmisbaar in uw interieur. Steeds meer gezinnen schaffen stalen deuren aan voor een uitgesproken look in hun woning. Het materiaal is erg populair en heeft een stijlvolle uitstraling. Naast hun duurzaam materiaal zijn ze klassiek nog stoer. Door deze veelzijdige voordelen passen ze haast in elke hoek van het huis. 

Openheid met een moderne twist, dat staat centraal in onze projecten met stalen deuren. Elegante zwarte profielen in aluminium zijn momenteel een echte hype in hedendaagse woningen. Gaat u ze na 15 jaar nog mooi vinden? Zwart of een andere donkere kleur heeft in elk geval als voordeel dat de ramen niet opvallen als u van binnen naar buiten kijkt.

Stalen deuren worden vaak gebruikt voor taatsdeuren. Een taatsdeur is een deur die aan de onder- en bovenkant scharniert. Hij valt niet in een kozijn, maar in een afgewerkte sparing. U kunt ‘m daarom ook aan beide kanten openen. Welke inrichting u ook heeft: een taatsdeur past bij elke inrichting. Zo'n deur heeft bijzondere vlakverdelingen. Naast het materiaal kan u ook kiezen voor andere kleuren, glas en handgrepen.

Ook weg van stalen deuren?

Uw droomwoning verdient mooie ramen en deuren die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Contacteer ons

SCHRIJF U HIER IN & ONTVANG ALS EERSTE ONS LAATSTE NIEUWS PER MAIL

ONTDEK MEER OVER WINDEX RAMEN EN DEUREN

In de kijker

Schrijf u hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

ontdek meer over windex ramen en deuren

In de kijker

windex ramen en deuren helpt u graag verder

Contact

OPENINGSUREN

Maandag
10:00 - 17:00
Dinsdag
10:00 - 17:00
Woensdag
10:00 - 17:00
Donderdag
10:00 - 17:00
Vrijdag
10:00 - 17:00
Zaterdag
10:00 - 15:00
Zondag
GESLOTEN

Windex ramen en deuren in Lanaken verzorgt jouw droomwoning met ramen en deuren van topkwaliteit die op een duurzame manier vervaardigd en geplaatst worden.

Google My Business